O nama

Stolarska radionica “GOCA” osnovana je 1970. godine i od svog osnivanja bavi se izradom svih vrsta nameštaja za uređenje enterijera i exterijera. Iskustvo sticano tokom svih ovih godina i veliki broj zadovoljnih klijenata, uslovili su značajno povećanje obima ponude i proizvodnje ove renomirane stolarske radionice.

Svi naši proizvodi se izrađuju u više tehnologija, materijala i boja, uz mogućnost izrade nameštaja po ideji i zahtevu klijenta, čime su stvoreni uslovi da izađemo u susret svim, pa i najzahtevnijim potrebama naših klijenata.

Savremeni dizajn, funkcionalnost, vrhunski kvalitet i postojanost, odlike su našeg nameštaja, koji je rezultirao opremanjem impozantnog broja privatnih i javnih objekata širom zemlje, i u inostranstvu.

Neke od naših mnogobrojnih radova možete pogledati u galeriji proizvoda

O našoj proizvodnji

Proizvodni pogon je opremljen najsavremenijim mašinama za obradu pločastih materijala, a visok stepen organizacije omogućuje da se posao obavlja kvalitetno, brzo i efikasno. Zbog toga, pored izrade nameštaja, Stolatska radionica  “Goca” je u mogućnosti da ponudi  i usluge obrade na CNC mašini, furniranje, kantovanje, tiplovanje…i trećim licima. Svaki deo nameštaja u našem proizvodnom pogonu obrađuje se sa posebnom pažnjom i do najsitnijih detalja.

Stalno unapređivanje sopstvene ponude i praćenje savremenih trendova u proizvodnji nameštaja, najbolja su preporuka da svoj životni i poslovni prostor opremite proizvodima stolarske radionice “GOCA”.

Trenutno, najveći plasman  naših proizvoda orijentisan je na beogradsko tržište, sa ciljem da u narednom periodu osvojimo i ostala tržišta, kako u zemlji, tako i u regionu.